Pályázatok

Kedvezményezett neve –DevKi Műszaki Fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe – KKV kapacitásbővítő létszámfejlesztés

A szerződött projekt összege – 8 914 488 Ft

A szerződött támogatás összege – 8 914 488 Ft

A támogatás mértéke (%-ban) –100,00 %

A projekt tervezett kezdési dátuma – 2022.02.18.

A projekt tervezett befejezési dátuma – 2023.07.02.

A projekt azonosító száma – 3333877790

 

A projekt tartalmának bemutatása

 

 

Ezen beruházástól azt várjuk, hogy a jelenleg igen egyoldalú szolgáltatási tevékenységi körünk bővül egy gyártó tevékenységgel, amely biztos és kiszámítható bevételi forrást jelent. A beruházás révén diverzifikálni tudjuk bevételeinket és tevékenységünket, amely stabilitást és kiszámíthatóságot eredményezhet, amely segít a jelenlegi létszám megtartásában, sőt annak növelésében. Maximálisan ki tudjuk aknázni az értékesítésben a rendezésesünkre álló kapcsolati tőkében rejlő lehetőségeket. A gazdaságban betöltött szerepe a vállalkozásnak bővül egyrészt a vidéki megvalósítás következtében a helyi környezetet és gazdaságot erősíti maga a vállalkozás iparűzési adó befizetéssel és helyi munkahely teremtésével. Másrészt a nemzetgazdaságban betöltött szerepe nő a növekvő árbevétel és növekvő adó befizetés következtében.

Fejlesztés célja

Ezen üzletág és projekt felépítéséhez szükséges erőforrás megteremtésére irányul jelen támoigatási igény, amely alapján szükséges az alábbi létszám felvétele:

-           1 fő lakberendező

-           2 fő adminisztrátor

Ezen üzletág fejlesztése elkezdőtött a szükséges eszközök beszerzésével, a központi telephely kialakításának előkészítésével, szükséges jármű beszerzésével. Jelen projektben a megfelelő munkaerő felvételére és a műkdéshez szükséges további eszközk és szoftver beszerzése valósul meg.

A fejlesztés során az alábbiak átalány támogatással kerülnek beszerzésre:

Kommunikáció

Bosch GHG 23-66 hőlégfúvó 2300W

HP 255 G8 Laptop Win 10 Home ezüst (3V5E2EA)

Sony 1 III

Iphone 13 Pro

Iphone XR

ARCHLine szoftver

Tibeko

Festékmérő

JBL

Sennheiser

Hecht 3502