Blog

Blog indító

2013. 09. 16.

 

Igyekszem minél gyakrabban, minél érdekesebb témákban jelentkezni a pályázatok, projektmenedzsment és kutatás-fejlesztés finanszírozásának kérdéseivel. Az oldal tartalmához kívánok mindenkinek hasznos időtöltést és bízom minden esetben a személyes kapcsolat kialakításában.

 

2013. szeptemberében indul az oldal, alapvetően egy Blog típusú weboldal, amely igyekszik támpontot nyújtani a pályázati világban, oly sok hasonló kezdeményezés között egyként. A különbséget a szakértelem és a személyes kontaktus jelenti. Az oldal nem egy céget képvisel, hanem egy szakértőt, aki szakértőként ír a pályázatok és projektmenedzsment témakörében.

Az oldalon az Ars Poetica és Bemutató részekben lehet olvasni Rólam és elveimről néhány információt, amelyek igazából alapadatok, tények. Már 8 éve foglalkozom pályázatokkal, projektmenedzsmenttel különböző formában. 5 éve fő területé vált számomra a kutatás-fejlesztés és a kutatás-fejlesztési projektet, pályázatok finanszírozhatósága. Ki lehet - szerénytelenség nélkül - jelenteni, hogy a témában szakértővé váltam.

Ezt talán alátámasztja A Miért fül alatt megtalálható lista, amely kizárólag a személyes tanácsadási, szakértői tevékenységem eredménye. Az oldalon keresztül a Kontakt mezőben található elérhetőségeken megtalálhat mindenki, szívesen egyeztetek bárkivel személyesen akár általánosságban, akár a Blogból eredő témákban. Lehetőségekként kezelem azokat a pályázati felhívásokat és tendereket, amelyek a vállalkozások segítésében relevánsak lehetnek, legyen az elképzelés, ötlet, terv eszközbeszerzésre vagy kutatás-fejlesztésre irányuló.