Blog

A DevKi Kft. üzletág bővítése – „Üres falaktól egy mesés otthonig”

2023. 02. 16.

 

ÖRÖMMEL ÉRTESÍTJÜK minden leendő és jövőbeni partnerünket, hogy a DevKi Kft. az elmúlt évben fejlesztette a szolgáltatási portfólióját és kibővítette tanácsadási tevékenységét. Ugyanakkor nem szakadtunk el teljesen a megszokott projektmenedzsment területétől, annak szemléletét folytatva és átültetve más iparági területre alakítottuk ki a BÚTOROZZ! szolgáltatást.

 

CÉLUNK egy projekt alapú, projektmenedzsment szemléletű teljeskörű interior design szolgáltatás megvalósítása, lakások, házak, irodák teljeskörű felújítási, átalakítási, berendezési munkainak elvégzése. Mindez magában foglalja a részletes enteriőr tervezést, az alapján a kivitelezést és a végén a bútorozást, berendezést.

  • Szeretne egy modern, otthonos lakásban élni, viszont nincs ideje a berendezésére?
  • Nem tudja hol keresse a megfelelő bútorokat hozzá?
  • Nincs energiája beszerezni őket?

Mi mindenben segítünk!

HISSZÜK, hogy egy belső tér legyen az otthonunk, vagy a munkahelyünk, az ember legmeghatározóbb élettere! Arra specializálódtunk, hogy egy üres térből otthont vagy otthonos munkateret teremtsünk. Felmentsük azokat, akik ezt teherként és felesleges súlyként élik meg, vagy egyszerűen nincs rá idejük. Hitvallásunk, hogy egy belső tér akkor az igazi, amikor az azt használók ízlésének, igényeinek egyaránt megfelel.

Mindezt a megszokott, az általunk nyújtott szolgáltatások profizmusának és maximalizmusának megfelelően, MAXIMALISTÁK vagyunk a MINIMALIZMUSBAN!

Bővebben a szolgáltatásokról és a referenciáinkról:

https://butorozz.hu/

https://www.facebook.com/Butorozz.hu

https://www.instagram.com/butorozz.hu/

 

Várjuk a közös projekteket és megkereséseket!